مجله سبز

مجله سبز

مجله سبز

مجله سبز

عرق‌ سوز شدن نوزادان و راه های درمان آن

بچهزنان وزایمانسوختگی نوزادعرق‌ سوز شدن نوزادانعرق‌ سوز شدن نوزادان و راه های درمان آنعلل عرق سوز شدن بچهمامائیماماییمجله پزشکینوزادانپزشکیپوش

جوش‌های پوستی ناشی از گرما، که به « عرق‌ سوز شدن نوزادان » معروف هستند، به ظاهر شدن برآمدگی‌ های کوچک و گاهی اوقات تاول‌ های ریز روی پوست گفته می‌شوند؛ این جوش‌ها زمانی که کودک‌ تان بیش از اندازه گرم می‌ شود نمایان می‌شوند.

جوش‌ها ممکن است به ویژه روی پوست‌ های روشن، قرمز رنگ به نظر برسند. این مورد اغلب در نوزادان شایع است، البته ممکن است کودکان در تمامی سنین به آن دچار شوند.

اگر کودک‌تان عرق‌ سوز شده باشد به احتمال زیاد باید اثرات آن را در چین‌ های پوست و در مناطقی که لباس به تن می‌ چسبد، مانند سینه، شکم، گردن، لای پا‌ها و باسن ببینید. اگر کودک‌تان کلاه به سر می‌گذارد، جوش‌ های ریز ناشی از عرق سوز شدن ممکن است در اطراف شقیقه‌ها و روی پیشانی او به طور گسترده نمایان شود.

عرق‌ سوز شدن نوزادان و راه های درمان آن

درمان :

ابتدا سعی کنید کودک را خنک کنید. لباس‌های او را درآورده و او را به اتاقی خنک یا جایی در سایه منتقل کنید.

می‌توانید او را در حوله نخی بخوابانید که عرق را به خود جذب می کند. قرار دادن پارچه خیس و خنک روی قسمت‌هایی که عرق‌ سوز شده‌اند نیز مؤثر است. حمام نیمه‌گرم با کمی جوش ‌شیرین (½ قاشق چای‌خوری به ازای هر لیتر) نیز ایده خوبی است.

به جای خشک کردن کودک با حوله بگذارید خود به خود خشک شود. روی ناحیه عرق‌ سوز شده کرم یا پماد نمالید، چون این کار با جلوگیری از جریان یافتن هوا، عرق‌ سوز را بد‌تر می‌کند.

اگر شب‌ ها هوا گرم است، یک دستگاه تهویه هوا یا پنکه در اتاق کودک روشن کنید. باد پنکه را مستقیم به جایی نزدیک به کودک هدایت کنید، اما نه مستقیم به سمت خود او؛ بهتر است آن را به اندازه کافی از کودک دور کنید تا فقط نسیمی خنک بوزد. مراقب باشید کودک بیش از اندازه خنک نشود!

اطمینان حاصل کنید که ناخن‌ های کودک کوتاه هستند تا نواحی عرق‌ سوز شده را نخاراند.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.